Den självklara återvinningspartnern!

Varför välja oss?

Det finns flera anledningar att välja oss. Våra metallpriser kan tala för sig själva, men vi kan även trycka på några andra goda argument.

  • Miljöeffektivt. Vi strävar efter att kapa leden, dvs försöka undvika mellanhänder i handeln med järn och metaller. Detta bidrar till att onödiga transporter och lagerhållning undviks så långt det är möjligt.
  • Snabba beslut. Vi agerar som ett stort företag, men kan fatta beslut som ett mindre. Det betyder att vi kan lämna besked, offert eller annan information i princip samma dag som vi får förfrågan.
  • Helhetslösningar. Vi har möjligheter att presentera lösningar på i princip alla tänkbara praktiska problem. T ec transport, container mm. Vi strävar också efter enkelhet, inga onödiga dokument eller blanketter, all information på ett papper!
  • En partner att lita på! Vi ser långsiktigt på vår verksamhet, dvs vi är inte uta efter stora snabba affärer utan ser hellre ett långsiktigt samarbete med olika kunder och företag där förtjänster kommer med tiden.
  • Flexibilitet. Inget projekt är för avancerat för att vi ska kunna hjälpa till. Till exempel kan vi sköta logistik och transport från ett flertal olika geografiska placeringar, t ex åt en större koncern med produktion på flera orter.